ΚΑΡΙΕΡΑ

Επικοινωνία

Ειλικρίνεια

Γνώση

Επιτυχία

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

✍︎

Εμπειρία

Ικανότητα

Γνώση αγοράς

Αποτέλεσματα

ΑΝΑΛΥΣΗ

Στατιστικά Δεδομένα

Αναλύσεις video

Ανάδειξη χαρακτηριστικών

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Έχοντας πλήρης κατανόηση των προσδοκιών, των ευθυνών και των πιέσεων που αντιμετωπίζουν τα νέα ταλέντα και καταξιωμένοι επαγγελματίες είμαστε εδώ για να τους καθοδηγήσουμε και να σχεδιάσουμε κάθε βήμα στην καριέρα τους. Συνδυάζοντας την γνώση με την ειλικρίνεια προς τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του, μπορούμε να τους καθοδηγήσουμε από τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα μέχρι την μακροπρόθεσμη επαγγελματική τους εξέλιξη.

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας, το συμβόλαιο του πελάτη μας θα πρέπει να διαπραγματευτεί και να επαναδιαπραγματευτεί αρκετές φορές. Ενώ κάθε συμβόλαιο είναι μοναδικό στις λεπτομέρειες του, η ικανότητά μας να μεγιστοποιούμε τη θέση των πελατών και τις δυνατότητες κερδών είναι αμετάβλητη. Μια διαδικασία διαπραγμάτευσης είναι περίπλοκη και ποτέ δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Βασιζόμαστε στην εκτεταμένη εμπειρία, τη γνώση της αγοράς και το δίκτυό μας για να προσφέρουμε το σωστό αποτέλεσμα και τους καλύτερους δυνατούς όρους για τους πελάτες μας σε κάθε επίπεδο.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ

Αναλαμβάνουμε την πλήρης εκπροσώπηση του ποδοσφαιριστή για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο πελάτης μας. Διαπραγματευόμαστε τα συμβόλαιά του με τους συλλόγους, επιχειρούμε την εύρεση χορηγιών, συμβουλεύουμε οικονομικά και νομικά τον πελάτη μας και είμαστε στην θέση να του προσφέρουμε εξειδικευμένη προπόνηση εάν το θελήσει.

DATA & VIDEO ANALYSIS

Από λεπτομερή στατιστικά δεδομένα παιχνιδιών έως μεμονωμένες αναλύσεις βίντεο, οι εσωτερικοί αναλυτές της G&G κάνουν το παραπάνω βήμα για να βοηθήσουν τους πελάτες να επιτύχουν τη βέλτιστη απόδοσή τους. Η ερμηνεία δεδομένων είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση της κατάστασης και των ιδιοτήτων ενός παίκτη. Είτε σε μια διαπραγμάτευση είτε κατά την ατομική τους βελτίωση, μπορούμε να δείξουμε με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά των πελατών μας και να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών στην αγορά.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ